mandag den 28. maj 2012

iskaffe og ananas


Morgenmaden i dag blev verdens bedste iskaffe og en masse sød ananas!


søndag den 27. maj 2012

Hurtig frokost i solen


Da jeg rejser i morgen er køleskabet så godt som tomt! Så jeg lavede denne hurtige reste frokost, som bestod af blandet salat med grønnebønner, oliven og gulerødder. Ovenpå kom en halv dåse tun med tomatpesto og min ynglings balsamico. God solskins søndag til jer :-)


lørdag den 26. maj 2012

Ynglings iskaffe!

Min ynglings drik for tiden er den her iskaffe, som er vildt simpel men smager fantastisk! 
Det eneste man skal gøre er at blende en halv kop skummemælk, lidt neskaffe, vanilie essens og sødemiddel sammen med en kop isterninger. Blend indtil den ligner milkshake, og drik med det samme - helst med sugerør ;-)


fredag den 25. maj 2012

Morgenmad


Min morgenmad igår! På billedet ser potionen jo enorm ud, men det snyder nok lidt, da tallerknen er en underkop ;-) haha.. Den bestod af et æg, 2 stykker kyllingepålæg i tern, lidt spinat og forårsløg. Da ægget var færdigt blandede jeg lidt rødpesto og cayennepeber i retten. 


onsdag den 23. maj 2012

Blandet salat med laks


Så fik jeg igen spist laks! haha.. men det er altså en rigtig god kilde til sund fedt og protein, så jeg klager ikke! Salaten bestod at blandede grillede grøntsager, æbler, avokado, basilikum, mandler, sesam og snack peber. Dressingen var dijon, honning og citron olie. Den blev spist ude i gården med en rigtig god veninde, hvilket gjorde oplevelsen så meget bedre! :-)



Æg på italiensk



I aftes spiste jeg med en veninde. Vi lavede en hurtig sovs af tomater, løg, peberfrugt og spinat. Blandet med lidt cremefine, hvidløg og chili. Bagefter hældte vi et æg i hvert mini fad og hældte sovsen ved siden af. Ovenpå dryssede vi med pinjekerner. De fik ca 10 i ovnen. 

Summer!


Endelig har sommeren ramt København, og jeg nyder det 100 procent. Hele dagen igår blev brugt udenfor med forskellige veninder rundt omkring forskellige parker og haver rundt omkring. For mig betyder sommer grill, salater, masser af frugt og dejlige kolde drikke. Her er lidt lækre mad billeder, der måske inspirere til at lave noget god sommer mad :-)



lørdag den 19. maj 2012

Kylling


Jeg har altid kylling liggende i fryseren, det er et must! I dag havde jeg aftalt med min veninde at vi skulle spise middag hos mig. Efter et par uger med masser af fisk på menuen, tænkte jeg at det var på sin plads at lave noget med kylling. Istedet for at stege kylling på panden, valgte jeg at koge et kyllingebryst med lidt grøntsags bouillion, gurkemeje og laurblade. Lad det koge med vand i ca. 1 time, derefter rev jeg kyllingen fra hinanden med to gafler. Det smager virkelig godt og saftigt! 

torsdag den 17. maj 2012

Salat nicoise


Var simpelthen så sulten da jeg kom hjem i aftes, at jeg hurtigt biksede denne salat sammen. Den består af salat, agurk, tomat, grønnebønner, oliven og tun. Derudover hældte jeg lidt citronsaft og balsamico glace over. MUMS




onsdag den 16. maj 2012

dessert grød



Nogle gange hvis jeg ikke har fået helt nok at spise i løbet af dagen, ligger en lækker potion grød lige bunden inden jeg skal sove. Jeg elsker at grød kan varieres i det uendelige. 
Den her gang lavede jeg den på Hirse og havre, og tilføjede kanel, mandelsmør, kokos og hindbær. 


Salat m. bønner, mandler og laks.


Kan mærke at jeg snart er ved at være ovre mit lakse flip, efter et par uger hvor laks har været en stor del af min kost. Her får i opskriften på en salat som smager helt vildt godt! den mætter godt pga laks, avokado og mandlerne.

- 2 skiver røget laks (skåret i små stykker)
- lidt fintsnittet hvidkål
- 1/2 avokado
- lidt hakkede mandler
- dampede grønne bønner
Bland alle ingredienserne og hæld lidt af din ynglingsdressing over. Personligt syntes jeg at sennep smager rigtig godt sammen med laks, så jeg lavede en dressing af estragon, dijon, eddike og lidt honning. 


mandag den 14. maj 2012

Coffe in the morning


Har endelig fået taget mig sammen til at købe kaffe til stempelkanden. Det smager altså bare bedre! I dag står det på opgave skrivning og arbejde.. I aften kommer min veninde til middag, så laver nok æggekage med laks!


torsdag den 10. maj 2012

Mere laks!


Så blev det sidste laks spist, sammen med en halv avokado og en blandet salat med blandt andet rødbede, svampe, artiskok og gulerødder...



sin city


Der er bare nogle gange hvor man virkelig craver noget sødt og lækkert. Her redder min sunde udgave af ris a la mande mig gang på gang! det smager simpelthen så godt! Du kan finde opskriften her på bloggen..


tirsdag den 8. maj 2012

Run for your life


Uha en lækker krop! Kan godt mærke jeg snart skal i gang med træning.. og købe mig et par nike air max ;-) haha...


mandag den 7. maj 2012

Laks og salat


Hele morgenen har jeg været inde i byen til gruppemøde.. Det blev dog mest til lidt butiks kikkeri og en masse kaffe i solen - jeg klager ikke ;-) Da jeg kom hjem var jeg rigtig sulten, så biksede hurtigt den her frokost sammen. Kold røget laks med en dressing af citronsaft, sennep og honning. Salaten bestod af 1 tomat, 1/2 avokado og hjerte salat. 


søndag den 6. maj 2012

Endnu en vægt update


Ville lige skrive en lille vægt update. Siden sidst har der været op og nedture, men de sidste par uger har jeg holdt den sunde livstil ret godt. Siden Jeg begyndte bloggen første februar har jeg nu i alt tabt mig 5,8 kg. Jeg er langt fra tilfreds, og regner med at tabe mig 5 kilo mere...


Salat


Min nye ynglings salat består af hvidkål, æble, salat og avokado. Bland en dressing af citronsaft, æbleeddike og honning. Hvis den skal være perfekt så drys med mandler.. så god!!!! 


fredag den 4. maj 2012

Hummus og gulerødder


Igår havde jeg lyst til noget simpelt til frokost, så jeg lavede en hurtig omgang humus og spiste det med nogle gulerødder skåret i stave. 
Humus:
1 dåse kikærter, citronsaft, lidt god olie, spidskommen, chili, hvidløg, salt.
Blend alle ingredienser og tynd op med lidt vand til den har den rette konsistens. 


Summer breakfast


Dette er hvad jeg spiste til morgenmad igår, et halvt æble med kanel og et blødkogt æg. Det er efter min mening en rigtig god frokost. Kan godt lide både at få lidt salt og lidt sødt om morgenen, og så sætter kanel jo gang i forbrændingen :-)



torsdag den 3. maj 2012

Hvidkål, æble og rødbede


Igår blev hele dagen brugt udenfor i solen med veninder og masser af kaffe. En perfekt dag i mine øjne! Da jeg kom hjem lavede jeg den her simple salat som bestod af æble og rødbede tern samt hvidkål. Dressingen var en smule honning, citronsaft, hvideddike og salt/peber. Den smagte rigtig friskt og sommeragtigt :-)


onsdag den 2. maj 2012

Madpakke


Her er et lille snapshot af min madpakke. En blandet salat med blandt andet blomkål, hvidkål, grønnebønner, artiskok og oliven. Håber i nyder solen ligeså meget som mig i dag!