tirsdag den 30. april 2013

Sød omelet


Nogle gange vågner jeg op med en sød tand om morgenen, så er denne omelet perfekt!
Man blender bare en halv banan med et æg, kanel, lidt salt og en tsk nøddesmør.
Steges i kokos olie eller smør og kan spises med alt topping. Her med agave sirup og mandler.. Ellers vil jeg anbefale friske bær og skyr :-).


mandag den 29. april 2013

Sund brunch

I søndags lavede min veninde den her sunde brunch til os.. Det var alle de gode klassikere, men i sundere versioner! Smoothie lavet af hindbær, banan og appelsin. Røræg med bacon og øko pølser, skyr med frugt og hj. lavet mulsi (nødder og kanel ristet i ovnen), en halv skive ristet rugbrød med parmaskinke, og protein pandekager med kiwi.. SÅ lækkert :-)


søndag den 28. april 2013

Min uge i træning

Den her uge har det været lidt udfordrende at få trænet, da jeg har arbejdet 5 aftener og skrevet eksamens opgave.. Men nåede det hele, og fik også lidt tid til vennerne - dejligt :-)

Mandag: Løbebånd (45 min) + crosstrainer (20 min)
Tirsdag: Crosstrainer (30 min) + styrketræning
Onsdag: Flowyoga
Torsdag: Crosstrainer (35 min) + Styrketræning
Fredag: hviledag
Lørdag: Crosstrainer (25 min) + Styrketræning


fredag den 26. april 2013

fruits


Når sommeren er på vej, så syntes jeg den lækreste snack man kan spise er frugt! Det både ser godt ud og smager fantastisk.. Her er der ananas, melon og hindbær :-)



onsdag den 24. april 2013

Onsdag


Endnu en lang dag med gruppemøde og arbejde, heldigvis har der også været lidt plads til sol på altanen, 30 min powerwalk og styrketræning! :-) 
Her er lidt motivationsbilleder på en solrig onsdag...





mandag den 22. april 2013

ynglingsmad #1


En af mine absolut ynglings mad ting er avokadoer... De smager godt med lidt salt og citron, i smoothies, sammen med laks, som avokadocreme.. mmmmhhh!!!
Derudover er de rigtig sunde, de er rige på umættede fedtsyrer, vitaminer og mineraler. Den er enestående, ved at den har et højt indhold af mono-umættede fedtsyrer. Avokadoen indeholder også bl.a. E-, B-, A- og C-vitaminer, og er en god kaliumkilde.


Laksedeller med tomat/mozzarella


En nem aftensmad ide, små laksedeller med tomatmozzarealla salat.
Her blev det spist som en del af en lille buffet anretning til min venindes fødselsdag, så lækkert! 


Ugen i træning



Mandag: Crosstrainer (300 kcal) og mave
Tirsdag: Crossfit 
Onsdag: Intervalløb (45 min) og arme/mave
Torsdag: Interval løb + stigning (1 time)
Fredag: 20 powerwalk + yoga 
Lørdag: Hviledag
Søndag: Hviledag


Motivation


En ny uge er igang, og for mig bliver den travl! Skal arbejde næsten hverdag, og har masser af gruppemøder. Men der skal nok også blive tid til venner og træning! Her er lidt mandags inspiration, det giver mig lige et spark i røven ;-)




torsdag den 18. april 2013

Meatza med parma, pinjekerner og rucola


Igår aftes var jeg hjemme hos min familie og lave aftensmad til dem.. Det er med lidt blandede følelser, de tager i mod min lidt sundere madlavning ;-).. Igår lavede jeg meatza og salat.

Meatza med parma, pinjekerne og rucola (2 pers)
Hakket svine/oksekød 1 pk, 1 æg, lidt fiberstrø eller lign, krydderier efter smag, solsikkekerner.
Bland det hele, og spred det jævnt ud på en bradepande, går bunden så tynd som muligt.
Start med at give den 5-10 min i ovnen til den er gylden, derefter skal den vendes og bages på den anden side indtil gylden. 
Så kan fyldet komme på! Igår lavede jeg dem med tomatsovs, mozzarella, lidt parmasan, champignon, cherrytomater, parmaskinke, basilikum og en smule chili og pesto. Bag pizzaen i ovnen med fyld, til den er gylden. Server med rucola, basilikum og evt. lidt mere parmasan..


Salaten består af rucola, iceberg, æble, avokado, forårsløg og solsikkekerner. Dressingen er bare lidt friskpresset citronsaft! 



mums


For tiden er det her min ynglings morgenmad eller snack! Jeg starter med at blande et par skefulde skyr sammen med et par skefulde cheasy vanilie. Derefter hælder jeg sukkerfri jordbær grød på, og drysser med lidt mandler og kokos. Jordbærgrøden kan nemt laves selv ved at koge jordbær med en lille smule vand og lidt sødning (honning, stevia etc.), men denne er købt i netto, hvor de ligenu har sukkerfri grød på tilbud :-)


tirsdag den 16. april 2013

Breakfast 17.04.13


Idag bliver en lidt lang dag med eksamens skrivning og arbejde (self også træning!).. Men heldigvis kommer min veninde hjem fra en ferie i dag, og solen skinner - igen igen!! Jeg vågnede op rigtig sulten så lavede dette morgenmads kompleks bestående af lidt agurk i skiver, et spejlæg stegt med carpaccio og skyr/cheasy vanilie med 1 tsk mandelsmør, sukkerfri jordbær grød og 1 tsk kokosmel. 



Crossfit update


Igår var jeg til crossfit for 6. gang, og det var en af de hårdeste timer jeg har været med til. Det var nok en blanding af at jeg var rigtig træt, og at min veninde og jeg var de eneste piger på det hold.. Ikke at piger ikke kan være stærke og seje, stemningen var ligesom bare lidt en anden ;-)
Jeg er stadig rigtig glad for at gå hos crossfit copenhagen, jeg lære en masse nye øvelser, presser mig selv især med vægtene og kan virkelig mærke at jeg bruger min krop. Jeg glæder mig til at se om der er nogen tydelige forandringer ved min krop efter 1 måned!


mandag den 15. april 2013

Morgenmad 15.04.13


Her er hvad jeg spiste jeg morgenmad igår: Ananas, et spejlæg m. en skive carpaccio, 2 små cappocino på minimælk og maaaasser af vand. 
I dag har jeg en lang dag foran mig med 2 forelæsninger, opgaveskrivning og crossfit med en veninde.
Håber vejret bliver ligeså dejligt som igår!


søndag den 14. april 2013

Min uge i træning


Den her uge har været fin mht træning. Har både været i fitness, til crossfit og yoga, men også fået gået en lang tur ude i solen..
Hvis nogle af jer har nogle gode træningsformer, der er godt hvis man vil tabe sig, så skriv gerne en kommentar! :-)

Mandag: yoga + 20 powerwalk
Tirsdag: hviledag
Onsdag: Crossfit
Torsdag 30 min crosstrainer + arme/mave
Fredag: Crossfit
Lørdag: Hviledag
Søndag: 25 min. interval træning + mave. Senere 10 km gåtur udenfor.




Rødkålssalat


Min frokost i dag og igår var denne rødkåls salat, som smager SÅ godt!
Den består af rødkål, æble, mandler og feta. Dressingen er citronsaft, hvidvins eddike og honning.


fredag den 12. april 2013

Breakfast 12.04.13


Det er hvad jeg fik til morgenmad inden crossfit i morges - 2 blødkogte æg og en lille skål rødkålssalat med et kvart æble og hakkede mandler.
Her om et par timer skal jeg til yoga, så slapper lidt af og spiser min frokost i sengen, mens jeg hygger med min computer :-) Håber i nyder jeres fredag!


torsdag den 11. april 2013

Summer?


Om jeg vil indrømme det eller ej, vejret har virkelig stor indflydelse på mit humør! Håber virkelig at dmi har ret, og at det bliver over 15 grader på søndag! PLEASE!!!


Fiskedeller med avokado, hvidkål og æblesalat


Min frokost forleden.. Nemt, hurtigt og lækkert!Salaten er bare hvidkål, æble, avokado og mandler.Dressingen består af citronsaft, lidt hvidvinseddike, dijon og honning.


onsdag den 10. april 2013

nem dessert


Glemte at tage billeder af hovedrettet fra min middag igår, men til dessert lavede jeg denne simple men vildt lækre dessert - Nemlig ananas overtrukket med chokolade. 
Det smager jo SÅ godt!

Ananas med choko overtræk:1/2 Ananas og 1 plade 80% chokolade (eller stevia chokolade)Smelt chokolade i vandbad, imens skære du ananasen ud i passende stykker.Overtræk ananas med chokolade og obevar på køl indtil de skal spises.Kan evt drysses med hakkede nødder, chili eller kokosmel. 


tirsdag den 9. april 2013

Omelet med porre og avokado


Dagens morgenmad inden crossfit!

Omelet med porre og avokado:
2 æg blandes med en 1/2 porre, 1 tsk hytteost og salt/peber.
Steges i lidt olie på lav varme på begge sider.
Når den er færdig server med halv avokado og en lille tsk pesto.


Paleo pancakes


Godmorgen! Igår aftes havde jeg første vagt på mit nye job. Jeg syntes altid det er hårdt at lære så meget og møde en masse nye mennesker på relativ kort tid, men heldigvis gik det godt, og jeg har fået 4 nye vagter :-). Om lidt skal jeg til min 3. crossfit time med en veninde, resten af dagen skal jeg male og ordne ting i min lejlighed. I aften skal jeg lave middag til to veninder, glæder mig til at vise jeg resultatet!

Om noget helt andet - pandekager! Der er mange måder at lave paleo pandekager, og jeg veksler også mellem flere forskellige opskrifter, men hvis det skal gå stærkt så er dette opskriften jeg bruger:
1 banan, 2 æg, 1 stor spk nøddesmør, knivspids salt, evt. kanel/vanilie/sødemiddel.
Blend det hele og steg i kokos olie på lav varme.


mandag den 8. april 2013

Fiskefrikadeller med cremet grønt


Fiskefrikadelle farsen var købt færdigt, så de skulle bare formes til deller og steges.
Squash, tomater og porre steges på panden med lidt pesto og citronsaft. Derefter blandes der lidt mælk og hytteost i, lad det simre i nogle minutter og server...


A little snack


En lille sød snack jeg spiste i dag.. Ananas til 10 kr. i netto - sir det bare ;-)


Hatha yoga


Har været inde i byen i dag til gruppemøde og lidt shopping.. Om lidt skal jeg til hatha yoga, det er længe siden jeg har dyrket yoga, så glæder mig!


søndag den 7. april 2013

Min uge i træning


Her er status for min træning i sidste uge..

Mandag: Hviledag
Tirsdag: Hviledag
Onsdag: Interval løb om søerne (8 km)
Torsdag: Crossfit WOD
Fredag: 20 min på crosstrainer + mave/arme 
Lørdag: Crossfit WOD
Søndag: Gå/løbetur (4 km)

Har i fået trænet den her uge? og har i nogle træningsmål i denne?
Jeg vil selv gerne til crossfit 2 gange og prøve et yoga hold i fitnessworld :-)




lørdag den 6. april 2013

Weekend Breakfast


Godmorgen! Jeg er igen vågnet kl 06.30 af mig selv.. Det er på en måde meget rart, så er dagen jo ligesom igang. Jeg er på vej ud for at løbe en lille tur, og så skal jeg med min familie op i deres nye kolonihavehus, og hjælpe med at gøre det i stand til sommeren...
Her er hvad jeg har fået til morgenmad idag og igår...

Lørdag: Røræg med lidt chorizo, spinat og tomat.


Søndag: Blandet grød men bla. hirse, boghvede, havregryn, mandelsmør, kanel, kakaonibs og hørfrø
+ et spejlæg og lidt vindruer



SORE


Det er virkelig lang tid siden jeg har været så øm i min krop! Det er sjovt at på den ene side går jeg og piver hele tiden, men samtidig er det tilfredsstilende at kunne mærke at min krop er blevet trænet så godt igennem.. 2. crossfit time gik rigtig godt, glæder mig allerede til onsdag, hvor jeg skal afsted igen.


fredag den 5. april 2013

Kyllingedeller med blandet salat


Jeg var simpelthen så sulten igår, da jeg var færdig med træning.. Derfor blev denne frokost spist allerede kl 11.20 eller sådan noget! haha.. Salaten var rester fra forledens frokost, og bestod af salat, tomater, avokado, sugarsnaps, gulerødder, brocoli, chorizo og solsikkekerner.
Kyllinger deller laves af hakket kyllingekød, 1 æg, krydderier, chilisovs og evt sesam.



Vågnede af mig selv lidt i 7. De sidste par dage er jeg vågnet tidligere end normalt, det er nok pga. solen og fordi min krop kan mærke at foråret er på vej ;-)..
Om en times tid skal jeg til min anden crossfit time, er stadig øm fra sidst, så wish me luck! haha

torsdag den 4. april 2013

Train hard


Godmorgen allesammen! Så kan jeg godt mærke, at jeg var til crossfit igår.. Kunne slet ikke komme ud af sengen, mine arme og min mave var så øm! haha.. Er på vej ned i fitness med en veninde, håber det bliver bedre når jeg har varmet lidt op, ellers tager jeg det bare stille og roligt..



Min dag i mad 04.04.13


Startede dagen med min første crossfit time! Det gik overraskende godt, og er i så godt humør efter den oplevelse.. Ellers har jeg spist frokost ude i solen med min mor og gjort rent. Senere står den på arbejde og så hjem i seng.

Morgenmad:
Resten af æggekagen fra igår, denne gang med lidt chorizo ovenpå.


Frokost:
Salat af iceberg, tomater, sugarsnaps, avokado, chili, brocoli og gulerødder. 
Avokadocreme af en avokado, citronsaft, en spk skyr, salt og peber.
Røger ørred filet.



Snack:
Isis karamel bar


Aftensmad vil jeg spise på mit arbejde. Det bliver nok tunmouse med salat og friskpresset appelsin juice med masser af ingefær... 



Running the lakes


Her er lidt billeder fra forleden, hvor min veninde og jeg løb/gik rundt om søerne.. Det er sådan en god start på dagen at få lidt frisk luft og sol! 



onsdag den 3. april 2013

A little reminder



Min dag i mad 03.04.13


Her er den mad jeg har spist i dag i billeder.. Det har været en sund dag, men der har også været lidt søde sager der har sneget sig ind ;-).. 

Morgenmad:
Hytteost med lidt sukkerfri hindbær marmelade og 2 cortado


Snack
En sund frugt/nødde bar


Frokost
Æggekage med tomater, spinat, squash og parmaskinke


Aftensmad
Squash'pasta' med tomater, chorizo og pesto


Snack
Nellis dellies sukkerfri vingummier






CROSSFIT


Startede dagen med at løbe 8 km rundt om søerne med en veninde.. På vejen blev vi enige om at vi ville starte til crossfit, hvilket passede perfekt med et downtown tilbud jeg fik på mailen i morges. Så senere skal jeg ned og hente mit medlems kort! Jeg glæder mig så meget, og er spændt på hvor hårdt det virkelig er, og om jeg kan se nogle resultater :-)