onsdag den 19. juni 2013

What to eat?


Siden jeg er kommet hjem fra ferie, har mine madvaner været ret underlige. Jeg har ikke rigtig spist så mange rigtige måltider, mest snacks som masser af nødder, kaffe osv. Samtidig har jeg været til en del middage og fødselsdage, hvor menuen har bestået af pasta, masser af fløde og kage. Jeg tænker at jeg på søndag må gå i tænkeboks og lave en madplan og indkøbsliste til næste uge. Kender i når man er inde i mærkelige mad perioder? 


What i wear at the gym


Jeg har fået nyt træningstøj! Skoene har jeg selv købt i sportsmaster og er fra Asics, toppen har jeg fået af min familie fra USA. Den er helt vildt lækker, og lavet af det blødeste materiale - jeg er solgt! Jeg syntes altså det booster motivationen at få noget nyt lækkert træningstøj. Samtidig er det vigtigt for mig at træne i tøj af god kvalitet, så det er behageligt at havde på og ikke genere mig mens jeg træner. Om en times tid skal jeg til Bodyfit, og så bare nyde at jeg har ferie! 


tirsdag den 18. juni 2013

Fiskedeller med salat og dip


Godmorgen! Idag har jeg fri, så skal ned og træne og har nogle veninde aftalere senere - helt okay dag ;-).. Her er en simpel frokost jeg spiste i min families sommerhus forleden. Fiskefrikadellerne var købt færdige, ikke den aller bedste løsning, men bestemt heller ikke den værste. Dippen var skyr rørt med dijonsennep, et æble i små tern, purløg og salt/peber. 


Fish


Jeg hjalp med at lave mad til en stor fødselsdag forleden. En af de bedste retter var tiger rejerne. De Blev marineret i olivien olie, hvidløg og citronsaft og lagt på en bund af blandet salat. Super simpelt og lækkert!


fredag den 14. juni 2013

Go nuts!


Jeg har en tilståelse.. Jeg er afhængig af nødder. Mandler, paranødder, cashews, ALLE nødder ryger ned. Jeg har seriøst nødde crawings hver gang jeg gør forbi en grønthandler haha.. Her er et billede fra da jeg læste til eksamen i sommerhus og med en skål nødder ved min side ;-)



torsdag den 13. juni 2013

I'M BACK!


Så er jeg hjemme fra ferie, eller kom hjem i sidste uge... Har desværre ikke haft tid til at blogge da jeg har været oppe og forsvare mit semester projekt. Det hele endte dog lykkeligt, fik 10 og har nu en måneds sommerferie inden jeg jeg skal læse matematik på sommerkursus. Er stadig lidt rundt på gulvet efter turen, og skal arbejde hver aften resten af ugen. Men Har planlagt tid til træning hver morgen, så det er fint. I morges var jeg nede og løbe i 20 min og så 10 min hurtig gang med stor stigning. Bagefter lavede jeg lidt mave og arme øvelser...