lørdag den 3. marts 2012

Chili con carne


I aftes spiste jeg resterne af en stor omgang chili con carne jeg lavede for noget tid siden. Denne version er lidt sundere end den traditionelle version, mest fordi jeg skar ned på fedtstoffet, valgte kød med lav fedt procent og proppede den med grøntsager.


Chili con carne
1 pakke magert hakket oksekød
1 løg
1 squash
2 tomater
3 gulerødder
tomatsovs/hakket tomater
tomat pure
chili, paprika, hvidløg, salt, peber, en bouillion, spidskommen, en tsk sukker og frisk basilikum.
evt. lidt skyr/ fromage frais eller pesto


Svits løg, hvidløg og krydderierne.
I med det hakkede kød, så grøntsagerne. Når det hele er brunet af, så skal tomat pureen og dåsetomaten i. Lad det simre så længe som mulig, min stod i ca en time på lav varme.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar