fredag den 23. marts 2012

Blomkåls ris


Jeg syntes det er rigtig sjovt at finde sunde alternativer til lidt mindre sunde retter. En ting som jeg finder svært at undvære pasta, brød og ris. Efter at havde set flere bloggere bruge blomkål, som en erstatning for ris, tænkte jeg at det måtte være min tur til at prøve!
Jeg startede med at proppe blomkålen i en blender og blende til den havde konsistens som ris. Bagefter dampede jeg det i nogle få minutter og siede vandet fra. voila, så er der ris!




Jeg spiste mine blomkåls ris sammen med en grøntsags sovs med masser af krydderier. Det jeg gjorde var at samle alle de grøntsags rester jeg havde i kølesbabet (gulerod, løg, spinat, hvidløg, squash) det blendede jeg med chili, lidt bønner og salt og peber. Varmede det i 10 min, og spiste det med risene. 



1 kommentar:

  1. det lyder spændende med ris lavet af blomkål... og nemt, måske man skulle prøve det? :-)

    SvarSlet