mandag den 5. marts 2012

Ris a la mande


Endnu en sundere udgave af en knap så sund, men virkelig god dessert! 
Jeg elsker elsker elsker ris a la mande, men den er jo egentlig bare sukker, fløde og ris. Puhaa ikke særlig sundt. Men den her udgave er fyldt med proteiner og sundt fedt fra mandlerne!
Hvis den skal være endnu lækrere, så prøv at lav en bær compot selv, og tilføj kornene fra en frisk vanilje stang.


Ris a la mande
- hytteost, 2-3 ske fylde
- cheasy vanilie, 1/2 kop ca
- mandler, 1 håndfuld
- evt lidt sødemiddel/vanilie essens
- sukkerfri syltetøj


Bland hytteost og yoghurt, hak mandler og hæld i sammen med sødemiddel.
Hæld lidt syltetøj/ bær compot over, og spis!




2 kommentarer:

  1. Mums det lyder lækkert. Jeg elsker også selv ris a la mande - kan dog desværre ikke tåle mandler, men det kan også sagtens spises uden ;) Jeg vil prøve din lidt sundere version næste gang!
    Hvordan med vanillesukker - må man bruge det, eller svarer det til alm. sukker?

    SvarSlet
  2. Jeg havde faktisk overvejet, om ikke det var muligt at skifte risene ud med hytteost. Det skal helt sikkert prøves :)

    http://lykkeglimt.wordpress.com/

    SvarSlet