søndag den 26. maj 2013

HOLIDAY


Så er det i morgen tidlig jeg rejser på ferie, wuhuu! Jeg har holdt min challenge, bortset fra ta jeg har spist noget skyr, nødder og meget lidt frugt. Har simpelthen haft for travlt til at forberede måltider de sidste to dage. MEN køre samme uge når jeg kommer hjem igen den 5. :-)

Her er lidt sommer inspirations billeder...





torsdag den 23. maj 2013

Day 3


Så er det allerede tredje dag i min lille challenge, og det går rigtig godt! Det eneste jeg kan sætte en finger på er at jeg har drukket ret meget kaffe, mere end jeg plejer. Igår var en dejlig aktiv dag, hvor jeg var til crossfit om morgenen og nede i fitness om eftermiddagen, så dejligt! Kan godt mærke min krop er øm i dag ;-) Forresten har jeg lige fundet ud af at jeg skal ud og rejse på mandag! Glæder mig helt vildt. Skriver en masse indlæg dernede, med inspiration til træning og sund mad på ferien :-)

Friskpresset juice med gulerod, spinat, basilikum og ingefær & et æg

onsdag den 22. maj 2013

Varmrøget laks med grønt


Her får i så aftensmaden på første dagen af min nye 'mad challenge'.
Jeg stegte grønne asparges med lidt syltede hvidløg på en pande. Lagde frisk spinat og basilikum i bunden af tallerkenen, så asparges og til sidst lagde jeg et stykke varmrøget laks ovenpå. Jeg lavede en dressing af citronsaft, dijonsennep og lidt honning. 


Breakfast & Lunch


Her er hvad jeg har spist til morgenmad og frokost i dag.. Det er lidt underligt ikke at skulle mødes med min gruppen eller på arbejde, men jeg brokker mig ikke ;-) 

Morgenmad var som planen, et æg og en friskpresset juice - her med gulerødder, agurk og ingefær

Frokosten var en tomatsovs m. svampe, løg og squash med en dåsetun. Jeg krydrede med syltede hvidløg, massere af chili, urtesalt og basilikum.  Lyder lidt klamt, men smager altså virkelig godt, prøv det! :-)

tirsdag den 21. maj 2013

day 1


Så er det første dag i min challenge. Jeg spiser ret sundt normalt, men massere af nødder, frugt, skyr mm. gør desværre at jeg ikke ligger i kalorie underskud, og derfor ikke taber mig. Jeg vil gerne give min krop en uge, hvor jeg giver den masser af opmærkomhed, sund mad, maaasssere af vand og motion. Jeg laver en masse indlæg med ideer til mad den her uge :-)
Har haft en lidt underlig nat, faldt tidligt i søvn, men vågnede ved 2 tiden med rigtig ondt i maven. Vågnede igen kl 5, og kunne i sove længere.. Så nu vil jeg spise morgenmad (poster senere) og smutte ned i fitness. Regner med at løbe 30 minutters tid og så tage til hatha yoga. 



1 week challenge


mandag den 20. maj 2013

Tomat mozzarella salat


I dag er sidste dag med projekt skrivning, og jeg kan mærke friheden ;-) haha.. 
Er stået tidligt op, så jeg kunne få lidt hygge-alene-tid inden crossfit og gruppen kommer hjem til mig.
Her er en simpel salat jeg lavede den anden dag. Elsker simple retter, så længe de er lavet med gode ingredienser. Den her mozarella var købt hos osterhandleren, og er den bedste jeg har smagt! 


søndag den 19. maj 2013

New day, new start...


Så er det mandag igen! Drikker min kaffe i sengen - as usual ;-) Skal lige samle mig, og så er det ned i fitness. Ville faktisk gerne tage et hold i dag, men ikke muligt med gruppemøde kl 10.
Håber i får en fantastisk mandag! 



Sunday run


Endte med at løbe en tur efter gruppemødet. Kunne mærke jeg havde brug for at få pulsen op og få noget ilt til hjernen, det var en rigtig god beslutning! 
Jeg lavede en friskpresset juice med gulerødder, æble og ingefær da jeg kom hjem, MUMS! 



lørdag den 18. maj 2013

Min uge i træning


Mandag: Bodyfit
Tirsdag: Hatha yoga + 10 min hurtig løb 
Onsdag: Løb/gå søerne 
Torsdag: Intervalløb (5 km) + styrke (mave/baller/arme)
Fredag: Powerwalk, stigning 10 (20 min) + styrke
lørdag: Hot yoga
Søndag: hviledag



Omelet med squash


Så er der tre dage tilbage til jeg skal aflevere projekt, og det betyder desværre at jeg skal bruge dagen indenfor med min gruppe... Håber virkelig at vejret også er godt på onsdag ;-)
Igår var jeg til hot yoga med min gode veninde, det er snart et halvt år siden jeg har været til bikram, og det var dejligt at mærke varmen igen. Jeg syntes det gjorde stor forskel, at der lige var lidt 'køligere' end til bikram, og selve undervisningen var mindre disciplineret og mere afslappet.. Hvis det ikke var så dyrt, ville jeg helt sikkert gerne komme der lidt oftere!
Nå her en hurtig frokost jeg lavede forleden, omelet med squash. Det er bare to æg, som jeg piskede let, ned på en lille pande og på med tynde skiver squash og lidt urtesalt. Spiste den med gulerods stave. God søndag :-)


torsdag den 16. maj 2013

Summer feelings


I morges mødtes jeg med en veninde og gik/løb søerne, mens vi snakkede om alt mellem himmel og jord. Vejret var fuldstændig fantastisk og det var dejligt at mærke solens stråler på kinderne.
Jeg døjer desværre lidt med ømme knæ og lægge. Jeg ved ikke helt om det bare kræver at jeg vænner mig mere til at løbe længere ture, eller om jeg har en forkert teknik, men det er ihvertfald irreterende.
Her er lidt billeder fra dagens tur...




onsdag den 15. maj 2013

GODMORGEN


Har haft en dejlig morgen, hvor jeg vågnede 5 minutter FØR vækkeuret ringede, og helt frisk. Tog til hatha yoga kl 8 og løb små 2 km bagefter, for lige at få pulsen heeeelt op. Har lige drukket en frisk presset juice med æble, gulerod, spinat, mynte og ingefær og venter på min projektgruppe kommer hjem til mig her kl 10.. Det er altså den bedste start på dagen, at få rørt kroppen og spist en god morgenmad. Det hjælper jo også at solen skinner i dag ;-)




mandag den 13. maj 2013

Morgenmad


Elsker morgenmad, er i det hele taget ret glad for morgener. Det er en frisk start på en ny dag. De bedste morgener, er dem hvor jeg har tid til kaffe i sengen med min computer, komme ud og træne, spise lækker morgenmad og tage et langt bad... 
Ligenu er jeg igang med den sidste uges gruppe arbejde, så det er svært at nå alt det jeg gerne vil, men så glæder jeg mig bare til vi har afleveret i næste uge, og jeg næsten har sommerferie, og massere af gode morgener at se frem til :-)

Spejlæg, stegte svampe samt dijonnaise og karse. 

lørdag den 11. maj 2013

Madpakke


Her er en nem madpakke jeg lavede forleden. Ikke speciel spændende, men den holdte mig kørende hen til eftermiddagen. Jeg er igang med at skrive eksamens projekt, så sidder ret meget på læsesal for tiden og skriver med min gruppe. Glæder mig altså snart til sommerferie, frihed og solskin... Forresten så ved jeg godt at energidrikke ikke er det bedste valg, men efter spinning og 6 timers søvn, så kan det godt hjælpe med et lille spark energi, når man har en lang dag foran sig. 


At the gym


Her er lidt blandede billeder fra fitness. Jeg er ikke så glad for at vise billeder af mig selv, men tænkte i ville være lidt nysgerrige, og så vil jeg poste billeder løbende, så i kan følge med i min udvikling :-)




fredag den 10. maj 2013

Laks med spinat, champignon og feta


Laksen bages i ovnen med lidt olie og citronsaft i ca 10 min. På panden steges svampene og spinaten med salt, peber og citronsaft. Til sidst serveres det med lidt smuldret feta. 


torsdag den 9. maj 2013

WAKE UP WORKOUT



Mit helt klart ynglings tidspunkt at træne på er om morgenen, helst omkring kl 8. Der er en dejlig rolig stemning både på gaderne, men også nede i fitness. Kan godt lide at træningen er klaret fra morgenstunden, og man starter dagen med god samvittighed og masser af energi. 
Idag har jeg dog for første gang sovet lidt længe (læs: vågnede kl 7.50), derfor har jeg besluttet mig for at træne kl 19 i dag, når jeg har overstået gruppemøde og hjulpet min veninde med at flytte...


onsdag den 8. maj 2013

Green fries


Sund fast food. det eneste det kræver er en pose grønne frosne bønner, urtesalt og lidt olie. Hæld det hele på en bageplade og bag i ovnen til de er gyldne. Jeg plejer at give dem et par minutter på grill, så de bliver ekstra crispy. Det smager ligeså godt som pomfritter (Faktisk lidt bedre...)



søndag den 5. maj 2013

status


 Så er det mandag igen, og jeg tænkte jeg lige ville give en lille trænings og vægttabs status. Jeg har siden januar trænet i fitness center ca 3 gange om ugen. Men fra 1 april tog jeg et valg om at skrue itensiteten op og virkelig bruge energi på at få den krop jeg drømmer om. Jeg startede til crossfit, hvilet jeg er rigtig glad for, og som fungere perfekt til at styrke min krop, presse mig og lære en masse nye styrke/vægt øvelser. Udover det er jeg rigtig glad for yoga, som jeg prøver at komme til en gang om ugen. De sidste 5 uger har jeg trænet 5-6 gange om ugen, og jeg kan virkelig mærke en forskel. Jeg har en masse energi, er gladere både for min krop - men også generelt. Udover det har jeg tabt mig 2,5 kg. Det er dog ikke kun pga træning, at jeg har set disse positive effekter. Jeg spiser også sundt og spiser store mængder protein, grøntsager, skyr og lidt nødder og frugt hver dag.


lørdag den 4. maj 2013

sunday inspiration





Min uge i træning


Har haft en rigtig god uge, men lidt bedre tid og overskud til at træne.. Hvor er det også bare dejligt at vejret er så godt, det er altså virkelig noget der løfter min dag :-)

Mandag: Crosstrainer (30 min) + styrketræning
Tirsdag: Crossfit
Onsdag: Bikini boot camp + 20 min powerwalk
Torsdag: Crosstrainer (40 min) + lidt mave 
Fredag: Interval løb (50 min) 
Lørdag: Hviledag (lang gåtur)
Søndag: Crossfit 


torsdag den 2. maj 2013

Banana icecream


Så nemt, så lækkert, prøv det! :-)


Ananas/banan smoothie

Jeg plejer hellere at ville spise mine kalorier, frem for at drikke dem. Men det betyder ikke at jeg nyder en grøn juice eller en smoothie en gang imellem ;-).. Den her er lavet af frisk ananas, 1/2 banan, isterninger, vanilie, kokosmel og lidt mælk... SÅ GOD!!